Så hittar kunderna till din biljardhall

Hur marknadsför man egentligen en biljardhall? Vi går igenom lite enkla tips på hur du kan marknadsföra biljardhallen och få med väsentlig information på sina skyltar! 

Vi har nog alla varit med om en och en annan missvisande skylt i allt myller. När du ska planera vad som ska stå på din skylt är det bra att tänka sig in i konsumentens rörelsemönster och beteende. Vad behöver folk veta för att lockas in till din hall? Gatupratare och skyltspecialister har du på skyltab.se. Idag ska vi lära oss mer om vad du ska fylla på för information för att locka till sig nya gäster till din hall.

Rea – men var?

Fyll skylten med nödvändig info

Många tenderar gå på lite för lösa tyglar när de ska fylla sina gatupratare och skyltningar med information. Men faktum är att förbipasserande ofta läser av en text mycket snabbt och registrerar på bara någon millisekund om de tycker en skylt gav nödvändig information eller inte. Därför är det otroligt viktigt att du fyller på med information som är lätt att registrera, även för den mest ointresserade förbipasserande.

Saker som kan vara bra att få med är öppettider och priser. Håll dig kortfattad och försök hålla typsnittet så lättläst som möjligt. Fyll inte ut med några konstiga krusiduller, håll dig istället konkret. Värme och humor kan du istället visa när gästen kommer in, genom att välkomna och fråga vad du kan hjälpa till med.

Ha i åtanke

Kom ihåg att det finns en del regler vid uppförande av gatupratare och liknande. Folk i rullstol och rullator, eller med nedsatt syn av olika slag, kan ha många åsikter om gatupratare som blockerar vägar och annat. I Eskilstuna tog man det så långt att man satt ihop enhetliga regler som gäller.